'LeFtO - In Transit' - AB Brussel

🕔13 Apr 2017 09:23

'LeFtO - In Transit'
in première op 19 maart

AB in Brussel

LeFtO - In Transit’ is een inspirerende zesdelige documentaire waarin dj-legende en globetrotter LeFtO ons meeneemt naar de undergroundscene van Londen, Los Angeles, Seoul, Brussel en Chicago. Gedragen door de beats nodigt de muzikale duizendpoot ons uit bij gedreven muzikanten, producers en kunstenaars die vol trots kiezen voor hun passie. In elke aflevering ontdekken we talrijke verborgen plekken, die volgens LeFtO de steden zo uniek maken. De reeks i.s.m. productiehuis Caviar, van de hand van jarenlange vriend en regisseur Kurt de Leijer, is vanaf 26 maart te zien op Canvas.
Maar de officiële lancering staat op 19 maart al een week vroeger gepland in de AB Club, waar LeFtO & Kurt de Leijer een aantal artiesten uit de serie uitnodigen, twee afleveringen (Londen & Brussel) in première onthullen en uitleg geven rondom het levensbelang van straffe muziekdocu’s zoals ‘LeFtO - In Transit’.

En met als uitsmijter een dj-set van LeFtO zelf natuurlijk!

Special guests, die ook zullen performen, komen recht uit Londen zoals Barney Artist en Kamaal Williams, aka Henry Wu maar natuurlijk zal er ook homegrown talent aanwezig zijn zoals Brusselaars Le Motel en Zwangere Guy (aka Omar-G) van Stikstof.

 

Info:

AB in Brussel

'LeFtO - In Transit'

in première op 19 maart

Tickets voor dit concert zijn verkrijgbaar via www.abconcerts.be of via T. 02.548.24.24

Nieuwsbrief

Facebook