HET ABC VAN HEDENDAAGSE BELGISCHE EN NEDERLANDSE KUNSTENAARS een uitgave van Kunstmagazine - .

🕔21 Oct 2022 08:45

Beste kunstenaar,

WAAROM DIT ABC
Bij de opstart van Kunstmagazine was en is nog steeds mijn doelstelling; “Kunstliefhebbers informeren en inspireren voor kunstbeleving en de promotie van onze kunstenaars, hun  oeuvre en tentoonstellingen. Dit doen we in de 4 edities van Kunstmagazine per jaargang, telkens over 112 pagina’s.

Maar we hebben een enorme grote rijkdom aan kunstenaars. Mensen die in een creatief proces opzoek gaan naar een  manier om hun verhaal, observaties, gedachten of boodschap te delen. Ik kan u verzekeren dat de meeste heel diep gaan in hun zoektocht.
Met onze 4 edities per jaargang is het onmogelijk  het verhaal van hen allemaal  te brengen in Kunstmagazine. Met het ABC proberen we allen een platform te bieden om zich kenbaar te maken aan een groot publiek. Gezien het stijgende aantal lezers in Nederland gaan we de nieuwe editie uitbreiden met Nederlandse kunstenaars. Het ABC van Hedendaagse Belgische en Nederlandse kunstenaars 2022. Indien u interesse heeft voor opname, stuur me een mailtje.

WIE WORDT OPGENOMEN IN HET ABC
Dit ABC is dus toegankelijk voor alle professionele kunstenaars uit België en Nederland.
Sommige kunstenaars hebben hier een probleem mee. Maar ik vind dat het niet aan mij, als uitgever, is om te beslissen wat kwaliteit is.
Het is aan de toeschouwers, de kijkers die beslissen wat hun aandacht weerhoudt. En heb je het niet gezien kan je het ook niet kennen.

HOE DEELNEMEN
Het drukken en verzenden van een boek of magazine kost vandaag handenvol geld. Daarom hebben we aan allen de keuze gelaten voor deelname mits een financiële bijdrage.
Ik hoop dat jullie de meerwaarde van het ABC inzien en wensen deel te nemen aan het ABC 2022.
Voor deelname mail naar petercooreman@outlook.com of tel. +(32)498 767 081.

Hartelijke groet,
Peter Cooreman
Uitgever Kunstmagazine

 

Nieuwsbrief

Facebook