Art gallery Ludwig Lefevere
9790 Wortegem

Art Gallery Ludwig Lefevere werd opgericht in 1989 te Wortegem door Ludwig Lefevere en zijn echtgenote Brigitte van den Bossche.
De tentoonstellingen vinden plaats in hun charmante herenhuis dat gebouwd  werd rond 1825,  dit is de ideale locatie om werken van nationale en internationale kunstenaars voor te stellen.  Het feeërieke kader geeft uw bezoek vast en zeker een meerwaarde. 
Zowel gevestigde waarden als Pierre Alechinsky, Roger Raveel, José Vermeersch, Octaaf  Landuyt, Joz.de Loose, Christian Silvain en Panamarenko, als jonge kunstenaars zoals Jan Desmarets, Tjok Dessauvage, Hervé Martijn, Merel en vele anderen kwamen reeds geregeld aan bod in hun galerie.
In 1999 werd een tweede galerie geopend aan de kust te Knokke.  Hierbij werd meteen een nog groter publiek aangesproken.  Knokke is een van de mooiste Belgische badsteden met verschillende kunstgalerieën, the place to be voor de liefhebbers.  Art Gallery Ludwig Lefevere is gelegen op de Zeedijk in het Zoute.  Het immer aanwezige toerisme drijft de galerie om steeds te blijven vernieuwen en telkens op zoek te gaan  naar getalenteerde kunstenaars.

 

Laatste Nieuws

Locatie

Oudenaardseweg 14
9790 Wortegem
056 687 296
Website

ludwig@artgallery-lefevere.com

Elke zaterdag en zondag tijdens een aangekondigde tentoonstelling van 14u tot 18u. Andere dagen na afspraak.
Gesloten tijdens de maanden  juli en augustus.